Til Lærerne

Uddannelsesevent d. 22.-24. oktober 2015  i Bella Center for 8., 9. og 10. klasser

Tilmeld klasser her.

 

Introdage med Skills-aktiviteter for 8. klasser

Du og din klasse er tilmeldt Introdag med Skills-aktiviteter på en erhvervsskole. Det bliver en dag med tempo, med udfordringer til både hoved og hænder – og hvor eleverne forhåbentlig går derfra med mere viden om de mange muligheder på erhvervsskolerne.

For at opnå det bedste udbytte af dagen er det vigtigt, at både du og dine elever er velforberedte.

Rollemodeller badge

HUSK

Copenhagen Skills uddannelsesevent 22.-24. oktober 2015 i Bella Center. Tilmeld jer her.

Hvad er copenhagen skills?

Elever i udskolingen ved kun ganske lidt om de uddannelser, der udbydes på erhvervsskoler og de karrieremuligheder, de giver adgang til.

Erhvervsuddannelser er meget mere end tømrer, elektriker eller frisør. Der findes over 100 spændende tilbud, hvor muligheden for at dygtiggøre sig inden for et bestemt fag, praktikforløb og fleksibel videreuddannelse kan udgøre et attraktivt uddannelsesvalg for mange elever. Og faktum er, at der i fremtiden bliver stor efterspørgsel på dygtige unge med en erhvervsuddannelse i rygsækken.

Læs mere

Hvorfor Skills Introdage i 8. Klasse?

Elever i 8. klasse ved kun ganske lidt om de uddannelser, der udbydes på erhvervsskoler og de karrieremuligheder, de giver adgang til.

Erhvervsuddannelser er meget mere end tømrer, elektriker eller frisør. Men dét er der mange, der ikke ved. Der findes over 100 spændende uddannelser, hvor muligheden for at dygtiggøre sig inden for et bestemt fag, praktikforløb og fleksibel videreuddannelse kan udgøre et attraktivt uddannelsesvalg for mange elever.

Læs mere

Samarbejdspartnere

Overblik sikrer ro

I Copenhagen Skills er vi fælles om en stor indsats, der involverer mange parter. Derfor opdaterer projektledelsen løbende denne side med de dokumenter, planer og guidelines, der sikrer jer overblik over afholdelse af introdage og uddannelsesevent.

Går du forgæves eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte projektledelsen:

 

Gitte With, Projektleder, Erhvervsskolerne, Region Hovedstaden

Mobil: 21 46 54 79

E-mail: gwi@kts.dk

 

Jannie Gade Nielsen, Projektleder, Region Hovedstaen

Mobil: 26 10 68 59

E-mail: jannie.gade.nielsen01@regionh.dk

Materiale Icon

Materiale

Hent Materialepakke

Download